Countdown: 37 dagar kvar

Idag är en sån dag, en sån j*vla dag då man gärna önskar att man inte gick upp ur sängen imorse. Allt irriterar mig. All negativ energi jag sprider straffar mig med ännu ett irritationsmoment. Jag hatar allt idag.
 
Jag krigar för att hinna till bussen imorse, den går 2 minuter för tidigt (den är alltid 4 minuter försenad), jag måste ta en senare buss som är framme prick 8, jag är inne på biblioteket 5 minuter efter öppning. Springer till hyllan där jag förbryllat letar efter ref.exet på den jävla boken vi måste ha med i vårt arbete. Två snälla tjejer från klassen står där med boken i handen. DE HANN FÖRE MIG. Jag svär av irritation. De SNÄLLA tjejerna lider med mig, låter mig låna boken så jag kan kopiera det jag behöver. Detta är ju första gången jag håller i denna heliga bok, hur ska jag veta vad jag behöver? tänker jag. Stressen över detta gör att jag väljer ut ett kapitel som känns relevant. Mer tid har jag inte. Jag loggar in i kopiatorn, men  jag har 10 kr på kontot, det räcker inte. Jag väljer att scanna till min mail, jag har aldrig gjort detta förut men tänker att det inte är några svårigheter. Jag lämnar tillbaka boken och är för första gången idag rätt nöjd. Men *** fick jag! Inget har skickats till min mail. SKOJAR DU? Vad vill universum MIG? Och som så många gånger förut försöker jag intala mig att detta inte är så farligt, jag är lyckligt lottad att få ha detta priviligierade liv då det finns miljarder människor som har det sämre än mig. MEN FORTFARANDE.. 
 
Jag måste börja på någon meditation, dessa negativiteter får inte fortsätta påverka mig. Jag orkar inte mer. En annan negativ faktor i mitt liv är ju också pressen av att hinna hyra ut min lägenhet innan jag reser iväg. Nu har jag ingen sambo längre och måste stå för hyran själv, vilket stressar sönder mig. Detta kommer snart leda till att jag inte kan åka iväg på resan. 
 
Hade en riktigt mysig, romantisk och avslappnande kväll igår. Men den är ju som bortblåst. Min rygg värker av alla knutor som poppat upp. ÅH, ha en lycklig onsdag alla ni andra. Själv ska jag knarka kaffe fram till jag börjar jobba. 
2
Hanna Karlsson

Vad tråkigt med en sådan dag. Morgondagen blir säkert bättre.

Svar: Tack, idag var det en bättre dag faktiskt :)
Yaas

Cassandra Haraldsson

Usch, inte alls kul med sådana dagar :/

Svar: Nej, men efter regn kommer solsken :)
Yaas