Välkommen till min nya blogg!

 
I vanlig ordning tänkte jag påbörja denna blogg på ett sätt som är nödvändigt för allt nytt som startar, nämligen en presentation- av mig själv. Jag är rätt så egenkär och tycker faktiskt om när andra intresserar sig för mig, jag gillar det mer än vad jag faktiskt vågar erkänna, därför njuter jag lite av bara tanken att just du tar tid åt att läsa om lilla mig. Därav får du inte missförstå detta som att jag älskar mig själv mer än vad jag älskar någon annan, för det är där problemet kommer in, jag älskar mig själv alldeles för lite. Nedan följer en kort presentation av mig själv, för att veta mer får du helt enkelt följa med på min bloggresa. 
 

Vem är jag? Det är väl den eviga frågan alla ställer sig själva. Och de flesta av oss har redan ett uttänkt svar på frågan. Fram till något förändras och vi helt plötsligt inte längre vet vem vi är. Det är i det stadiet jag befinner mig i just nu. Jag vet inte vem jag är och jag blir för varje dag som går mer övertygad om att jaget är en process. Något som alltid kommer vara föränderligt.
Mål med bloggen? Att skriva av mig mina känslor, det finns ingen bättre terapi än att skriva, jag ger mig själv tid att reflektera över och förstå mina egna tankar. Under tiden jag skriver är det enbart jag som kan styra mina tankar och låter inte mig själv bli påverkad av andras åsikter.
Vad vill jag? Jag försöker hitta meningen med livet, bortom alla materiella ting, bortom alla måsten, bortom alla normer och ideal, bortom all strävan efter att försöka passa in.
Vad gör jag? Jag tar socionomexamen i Januari, arbetar med flyktingbarn, sparar till min sydamerika-resa till våren.
Drömmer om? Resor, skönlitterära böcker, att besöka museer i alla världens storstäder, att se en musikal, att bli författare och skådespelare, en ljus framtid åt alla världens barn, fred på jorden, att skaffa ett eget kärleksbarn
Vad är jag? En drömmare, en hopplös romantiker, en lat perfektionist, en renodlad våg och framförallt en människa
Vad väljer jag helst? En hemmakväll med pussar och kramar, en mysig middag på restaurang, choklad, historiska och mångkulturella platser, öppensinnade människor, svala sommarkvällar, mysiga vinterkvällar
Ständiga förbättringar? Att vara icke-dömande, det är svårt men det går om man alltid försöker ha det i åtanke. Att kommunicera mina känslor. Att vara mindre privat och ändå fortsätta vara personlig. Att vara ärlig även när sanningen sårar. Älska mig själv.
Jag kommer alltid? Sprida kärlek och värme.

2
Blogg.se

Lycka till med din nya blogg!

LIVSGLITTER

Sv: Det var så lite så, va roligt att du gillade tipsen ❤ Lycka till men nya bloggen, kramar L

Svar: Tack så mycket! Ska börja om på ny kula med ny blogg och allt haha:) Hoppas du tittar in här när det blivit lite mer uppdateringar. Kram
Yaas