Jag vill leva, jag vill dö i livets festival

Jag suktar efter att vara kreativ, att leva ut mitt sanna element. Jag vill dansa, jag vill sjunga och bara leva i den lyckan jag känner när jag gör det. Jag vill göra det för mig själv, och inte för att bevisa mig för någon annan. Jag vill göra det för att det väcker mina goda sidor till liv och påverkar mig till att bli en ännu bättre kärleksspridare. Jag kommer med all säkerhet att fortsätta dansa minst en gång i veckan tills jag tröttnar, vilket är aldrig. Jag ska även börja träna upp min sångröst igen och kanske börja göra lite covers. Vem vem om jag postar något inom en snar framtid? Jag är så lycklig just nu. Låt det kännas så här ett bra tag till.

1

Ju mer motstånd vi möter desto mer växer vår kärlek

Godmorgon bloggen!
Jag har läsdag idag, så sitter hemma och har precis startat datorn. Önskar att jag kunde säga att jag sitter och myser med en kopp te och frukost, men riktigt så effektiv har jag inte varit. Vissa morgnar tappar jag bara det, och låter tiden bara flyga. Typ som idag då, bortsett från att jag ändå tagit tag i livet relativt tidigt pga att jag faktiskt är i tjänst. Ska se till att få i mig frukost nu och sedan börja läsa. Jag har ju sett fram emot denna dagen. Att få suga åt mig mer kunskap och bredda min kompetens. Jag älskar sådana här tillfällen i livet. 
 
Har legat och filosoferat över hur mycket jag älskar min partner. Ju mer motstånd vi möter desto mer växer vår kärlek. Jag har varit så arg sedan igårkväll, då jag trots att det var väntat blev besviken över hur trångsynt och kontrollerande vissa i mitt liv vill vara mot mig. Det är verkligen en dubbel känsla det där. Att älska någon och känna skuld och skam för saker som man egentligen är stolt och står fast vid, och samtidigt vara så arg på denna person man älskar så mycket. Ju äldre jag blir och ju mer jag börjar älska mig själv och tro på mina val, desto mer drivs jag bort från den där kontrollerande hederskulturen. För er som undrar så är det inte min partner jag pratar om. Min partner mår jag bra av och vill ha i mitt liv för att han är accepterande, öppen och älskar mig för min personlighet och är stolt över mina bedrifter. Jag ser fram emot ett liv tillsammans med honom och ingen kommer att kunna sätta stopp för det, mer än vi själva. 
 
Nu ska jag återgå till den parallella verkligheten och börja läsa. 

Kimono

Det finns något jag inte berättat för bloggen, och tänker att jag håller det inne lite till. Fram tills att jag är redo tänkte jag visa min nya fina Kimono från Bik Bok.